FS19-problem s nastavením volantu

Máte problém s hrou či módy? Zkuste se tady zeptat..
Odpovědět
martas7979
Příspěvky: 2
Registrován: Čt 22. Lis 2018 15:16:39

FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od martas7979 » Čt 22. Lis 2018 15:19:39

Ahoj, mám jeden malý problém s nastavením volantu ve FS2019. Mám volant Logitech formula force RX. Nejde mi nastavit pedály na brzdu a zrychleni. Zvláštní je ale to, že na jakoukoliv jinou funkci mi pedál nastavit lze, ale na již zmíněnou brzdu a zrychlení nikoliv. Má s tím někdo podobnou zkušenost? Mohl by mi prosím někdo poskytnou radu? Předem děkuji.

martas7979
Příspěvky: 2
Registrován: Čt 22. Lis 2018 15:16:39

Re: FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od martas7979 » Pá 23. Lis 2018 11:25:25

Ahoj. Problém s nastavením volantu vyřešila instalace patche1.1.

mondier
Příspěvky: 2
Registrován: Po 26. Lis 2018 20:40:53

Re: FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od mondier » Po 26. Lis 2018 20:43:43

Ahoj,mám nainstalovaný patch 1.1 a stále mi nejde nastavit správně pedály mám volant logitech driving force,na FS 17 mi to šlo a na FS 19 nemůžu nastavit brzdu na pedál.

pepanbn
Příspěvky: 3
Registrován: Út 05. Pro 2017 12:40:01

Re: FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od pepanbn » Út 04. Pro 2018 13:44:12

Ja mám ten istý problém,ale vyriešil som to tak ,že som dal zrychlenie na plyn a brzdu na pačku dozadu.

Avatar uživatele
Wales
Administrátor
Příspěvky: 423
Registrován: Stř 28. Pro 2016 14:57:58

Re: FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od Wales » Út 04. Pro 2018 14:20:09

Máte nainstalovaný patch 1.1.3, v něm byly opravy týkající se nastavení volantů atp.
Obrázek

mondier
Příspěvky: 2
Registrován: Po 26. Lis 2018 20:40:53

Re: FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od mondier » Ne 09. Pro 2018 11:03:07

Mám nainstalovaný patch

pajaj
Příspěvky: 6
Registrován: Út 11. Pro 2018 16:32:57

Re: FS19-problem s nastavením volantu

Příspěvek od pajaj » Út 11. Pro 2018 16:40:00

Ahoj, mám problém s nastavením volantu patch mam a pedály nejdou nastavit a v FS17 bez problému fungují.

Odpovědět